Певецът Джорджано направи обиколка на Северозапада, научи агенция BulNews.  Добилият голяма

...
Певецът Джорджано направи обиколка на Северозапада, научи агенция BulNews. 
Добилият голяма
Коментари Харесай

Отиваме на купон! Певецът Джорджано се разходи из Северозапада /снимки/

Певецът Джорджано направи обиколка на Северозапада, научи организация BulNews. 
Добилият огромна известност във виртуалното пространство с ексцентричните си изяви реализатор Мирослав Стоянов е тръгнал на обиколка на цялата страна. В продължение на няколко дни той посети няколко града в Северозапада и се похвали със фотоси в обществените мрежи.
Сред спирките на артиста бе Оряхово, където направил бърза разходка из центъра на града. След това Джорджано спрял в Козлодуй и разгледал кораба музей „ Радецки “. После той направил, по негови думи, „ доста приятна разходка “ в Лом и се щракнал пред читалището, шлепа музей, вековния чинар и паметника на Дядо Цеко челник. После Джорджано посетил Монтана, където обиколил паркове и градинки. 
Най-много време Джорджано отделил на Чипровци, където направил преход в планината по екопътека Деяница, до Чипровския водопад и Гушовския манастир. След това артистът се разходил из центъра на китното градче и разгледал историческия музей. 
Незнайно за какво Враца не е включена в програмата на артиста. Той обаче посетил Черепишкия манастир край Мездра и къщата музей на баба Илийца в село Челопек. 
Обиколката на Джорджано продължава с живописното Искърско дефиле – Лакатник, Гара Бов и село Заселе. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР